DHL Parcel: "Error executing API call: Could not find matching capabilities"

Updated 1 week ago by Stan Janssen

Krijg je bij het aanmaken van een DHL Parcel zending een foutmelding bovenin je scherm met daarin: "Error executing API call: Could not find matching capabilities"? Dan kan dit een aantal oorzaken hebben. Hieronder een aantal opgesomd:

• De gekozen verzendmethode en/of opties zijn in de geselecteerde combinatie niet mogelijk; controleer of je eventueel overlappende verzendopties hebt gekozen.
  • De gekozen verzendmethode en/of opties zijn niet mogelijk voor het ingevulde verzendadres; controleer het verzendadres en de gekozen verzendmethode / opties.

Afhankelijk van je DHL Parcel contract kan je de foutmelding krijgen.