Productafbeeldingen inladen vanuit bol.com

Updated 1 month ago by Stan Janssen

Om productafbeeldingen te importeren vanuit bol.com in GoedGepickt, dien je een extra API-sleutel aan te vragen bij bol.com voor de API.

Verkoop je jouw producten alleen op bol.com en niet via een andere webshop? Dan kan je middels de bol.com Open API de productafbeeldingen importeren. Hiervoor moet je toegang vragen tot de API van bol.com. Dit doe je via het Aanmeldformulier API toegang op de website van bol.com. Indien je nog geen Partnerblog account hebt, kan je die gratis aanmaken.

Als je inmiddels toegang hebt gekregen tot de omgeving van de bol.com Open API, dan vind je de logingegevens op Je Profiel-pagina onderaan onder API Access Key. Vul deze sleutel in bij jouw bol.com webshop-instellingen in GoedGepickt.

Als je inmiddels toegang hebt gekregen tot de omgeving van de bol.com Open API, dan vind je de logingegevens op Je Profiel-pagina onderaan onder API Access Key. Vul deze sleutel in bij jouw bol.com webshop-instellingen in GoedGepickt.