Veelgestelde vragen DHL Parcel

Updated 1 week ago by Stan Janssen

Let op; indien je gebruik maakt van DHL Parcel & Printnode (voor automatisch printen), dan dien je de verzendlabel printer op de werkplek het vinkje te zetten bij ZPL ondersteuning. Dit in verband met de kwaliteit van printen.

Mijn labelprinter print aan de onderzijde van het verzendlabel erg veel witruimte

DHL Parcel genereert een A5 label op een 4 x 8 inch PDF-bestand ipv de gebruikelijke 4 x 6 inch. Hierdoor is het noodzakelijk om voor DHL Parcel een andere afmeting in te stellen in de voorkeurinstellingen van de labelprinter. Hiervoor dien je de afmeting van 4 x 8 inch in te stellen.

Op Windows doe je dat in de voorkeurinstellingen van je printer via Printer instellingen. Op Mac doe je dat in de Printnode-instellingen: