Veelgestelde vragen DHL Parcel

Updated 2 weeks ago by Stan Janssen

Mijn labelprinter print aan de onderzijde van het verzendlabel erg veel witruimte

DHL Parcel genereert een A5 label op een 4 x 8 inch PDF-bestand ipv de gebruikelijke 4 x 6 inch. Hierdoor is het noodzakelijk om voor DHL Parcel een andere afmeting in te stellen in de voorkeurinstellingen van de labelprinter. Hiervoor dien je de afmeting van 4 x 8 inch in te stellen.

Op Windows doe je dat in de voorkeurinstellingen van je printer via Printer instellingen. Op Mac doe je dat in de Printnode-instellingen: