Sendcloud: "User has no address data"

Updated 3 weeks ago by Stan Janssen

Krijg je bij het aanmaken van een zending de melding "User has no address data"? Dan houdt dit in dat je geen afzender adres hebt geselecteerd in je verzendprovider instellingen van Sendcloud (in GoedGepickt).

Je doet dit door in te loggen in je Sendcloud omgeving, door te klikken naar Adressen en daar een adres aan te maken. Vervolgens kan je in GoedGepickt bij je Sendcloud / verzendprovider instellingen een verzendadres als afzender selecteren.