MijnWebwinkel koppelen aan GoedGepickt

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit hoe je een koppeling opzet tussen Mijnwebwinkel (MyOnlineStore) en GoedGepickt. De koppeling zorgt ervoor dat je bestellingen automatisch worden geïmporteerd, zonder dat je er handmatig iets voor hoeft te doen. We zorgen daarbij ook dat je voorraad altijd up to date blijft. Dit wordt automatisch bijgewerkt naar alle verkoopplatformen.

Verkoop je iets in een andere webshop? Dan werken we direct de voorraad bij Mijnwebwinkel bij, zodat je geen producten verkoopt die je niet op voorraad hebt. Voor de zekerheid synchroniseren we 's nachts nogmaals de voorraad, zodat we zeker weten dat alles overeenkomt.

Standaard halen we elke 15 minuten de bestellingen op uit de Mijnwebwinkel omgeving. Het is ook mogelijk om handmatig een actie te starten om de bestellingen binnen te halen zodat je lastminute ook nog bestellingen kan verwerken.

Beperkingen koppeling vanuit Mijnwebwinkel

Aan de slag met koppelen!

Via onderstaande stappen kan je Mijnwebwinkel koppelen aan GoedGepickt. Hiervoor is geen technische (programmeer)kennis vereist. Je kan eenvoudig de gegevens opvragen binnen je MijnWebwinkel account.

Stap 1

Log in op je Mijnwebwinkel omgeving via https://www.mijnwebwinkel.nl/beheer/ jouw verkoper logingegevens.

Stap 2

Klik links op je beginscherm op onder Instellingen op API

Stap 3

Klik op de knop Token toevoegen.

Stap 4

Selecteer naast Partner in de lijst GoedGepickt. De overige velden hoef je niet te wijzigen.

Stap 5

Je ziet nu in je overzicht een GoedGepickt-regel staan. Klik op Token in deze regel en er wordt een token getoond. Kopieer deze en plak deze in de volgende stappen.

Stap 6

Navigeer in GoedGepickt naar Instellingen -> Webshops -> Klik rechts in het scherm op + Koppel webshop en klik op Mijnwebwinkel. Klik hierna op Volgende.

Stap 7

Vul jouw API token van hierboven (stap 5) in. Vul de overige instellingen naar wens in en rond de installatie af! Jouw producten & bestellingen worden nu automatisch geïmporteerd vanuit MijnWebwinkel.

Vragen?

Nu weet je hoe je MijnWebwinkel koppelt aan GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!