Kan ik zelf kiezen of een product wordt gesynchroniseerd met Optiply?

Updated 2 weeks ago by Marleen Triebel

In deze handleiding leggen we uit hoe je in kan stellen dat een product niet met Optiply wordt gesynchroniseerd.

Productinstelling

Op de product bewerken pagina is er in het blok voorraadinstellingen de optie om Negeer product voor Optiply synchronisatie aan te zetten. Wanneer deze instelling aangepast wordt en vervolgens opgeslagen zal dit product niet meer doorgestuurd worden naar Optiply.

Optiply aanpassen

Staat dit product al in Optiply? Dan dien je het daar nog te verwijderen.

Vragen?

Nu weet je hoe je producten kan negeren voor de synchronisatie met Optiply. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Heb je inhoudelijke vragen over het gebruik van de software van Optiply? Neem dan direct contact op met Optiply.


Hoe vond je dit artikel?