Hoe kan een product worden verwijderd / gearchiveerd?

Updated 2 months ago by Stan Janssen

Een product heeft in de database enorm veel relaties tussen bestellingen, inkoopbestellingen, geschiedenis, voorraad, etc. Hierdoor is het permanent verwijderen van producten (op dit moment) niet mogelijk. In plaats daarvan kan je een product archiveren. Je plaatsen dan producten in je prullenbak.

Door in GoedGepickt te navigeren naar de betreffende detailpagina van het product en helemaal naar beneden te scrollen, zie je op deze pagina: Archiveren staan. Door hier op te klikken wordt het product in de prullenbak geplaatst.

Bulk verwijderen

Wil je meerdere producten in 1 keer verwijderen? Dan kan je dat doen door te navigeren in GoedGepickt naar Producten. Hier zie je een lijst met alle producten staan, waar je een vinkje voor kan zetten (of eventueel het bovenste vinkje om de producten van de gehele pagina te selecteren.

Onderaan de pagina zie je de bulkacties welke mogelijk zijn. Zo selecteer je hier Archiveer producten en klik je op Toepassen.