Heb je een suggestie / idee voor GoedGepickt? Zo laat je het ons weten!

Updated by Stan

Heb je een idee / suggestie voor GoedGepickt? Dan horen wij deze graag. Je kan jouw suggestie met ons delen door gebruik te maken van onze 'GoedIdee'-omgeving. In deze omgeving vind je suggesties op een publiekelijke pagina van andere GoedGepickt gebruikers, waar je op kan stemmen & waar je zelf suggesties toe kan voegen.

Omdat GoedGepickt een oplossing is die door vele andere gebruikers wordt gebruikt en geen maatwerk ondersteund, kunnen we niet zomaar elke functionaliteit toevoegen aan de applicatie. Door een stem uit te brengen op een verzoek, wordt deze hoger in de lijst geplaatst voor de ontwikkeling. Hoe meer interesse, hoe eerder een oplossing ontwikkeld wordt.

Er kan geen invloed worden uitgeoefend op de ontwikkeling van GoedGepickt; deze ligt in handen van het GoedGepickt-team. (Omkopen met taart / snoep / worstenbroodjes / frikandellen kan ook niet; wel om ons te bedanken :))

Meld ik hier ook eventuele problemen / bugs?

Nee, deze omgeving wordt niet dagelijks gecontroleerd.

Ervaar je een fout / bug? Laat dit dan aan ons weten via info@goedgepickt.nl. Daar is de GoedIdee-omgeving niet voor bedoeld. De GoedIdee-inzendingen worden eens per ca. 2 weken gereviewd en online geplaatst.

Hoe plaats je zo'n suggestie?

Je kan, als je een betaald abonnement hebt in GoedGepickt, links in het navigatie menu onderaan een optie vinden met 'Suggestie melden of een idee?'. Door op deze link te klikken, kom je in een omgeving waar je alle inzendingen kan zien en kan stemmen.

Links zie je alle inzendingen, rechts heb je de mogelijkheid om zelf een inzending te doen. Zoek eerst tussen de openstaande suggesties of jouw suggestie er mogelijk al (gedeeltelijk) tussen staat.

Zorg er bij het toevoegen van een suggestie voor dat je omschrijving zo uitgebreid mogelijk is; gaat het bijv. over het fulfilmentportaal? Plaats dit dan ook bij je inzending. Zorg ook dat als je screenshots gebruikt, dat alle privacygevoelige data afgeschermd is. Hoe vollediger, hoe beter.

Jouw inzending zie je zelf met je eigen naam staan, maar anderen zien jouw naam niet. Op het moment dat er updates zijn in de ontwikkeling van jouw suggestie, wordt je hier van op de hoogte gebracht.

Hoe stem ik op een suggestie?

Op de overzichtpagina zie je links een cijfer + een pijlte omhoog staan. Door op dit blok te klikken wordt deze donkerblauw; dit betekent dat je hebt gestemd op de suggestie. Je wordt dan tevens ook op d ehoogte gehouden als er ontwikkelingen zijn voor deze suggestie.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@goedgepickt.nl


Hoe vond je dit artikel?