Worden LvB (Levering via bol.com) producten ook geïmporteerd?

Updated 1 year ago by Stan Janssen

Producten die je rechtstreeks via bol.com – FBB/LVB (Fulfilment by Bol/Logistiek via Bol.com) – laat versturen naar de klant, worden geïmporteerd in GoedGepickt zonder voorraadaantallen. De voorraad wordt vanuit GoedGepickt niet bijgewerkt richting bol.com zo lang de levertijd op LvB staat. Wél is het mogelijk dat je het product zowel bij bol.com op voorraad hebt liggen als in je eigen magazijn. Bijvoorbeeld voor andere webshops.

Op het moment dat GoedGepickt tijdens de synchronisatie van voorraad ziet dat een bepaald product ingesteld is op FBB/LVB, zullen wij de voorraad & fulfilment type niet bijwerken.
Update januari 2021: Er zijn op dit moment plannen om LvB voorraad te importeren in GoedGepickt. Het wordt dan mogelijk om voorraaddrempels voor externe voorraad te importeren én automatisch de voorraad om te zetten van LvB naar eigen voorraad zodra LvB uitverkocht is. Zo mis je geen sales!

Vragen?

Nu weet je of LvB producten ook geïmporteerd worden in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?