Bestellingen importeren per 15 minuten

Updated by Tessa

Op deze pagina leggen we meer uit over functie bestellingen importeren per 15 minuten waarvan je de mogelijkheden per platform terug kan vinden in de functionaliteitenlijst.

Beschrijving functionaliteit

Met "bestellingen importeren per 15 minuten" bedoelen we dat GoedGepickt elke 15 minuten kijkt of er nieuwe bestellingen zijn in jouw verkoopplatform. Wanneer je een nieuwe bestelling ziet in jouw verkoopplatform, maar je ziet deze nog niet in GoedGepickt dan kan deze bestelling de eerstvolgende bestellingimport opgehaald worden.

Je kunt de bestellingen ook geforceerd ophalen en het is mogelijk om dagelijks een vast extra moment te kiezen om bestellingen op te halen. Meer informatie over deze functionaliteiten en hoe je dit instelt, vind je in de handleiding: Kunnen bestellingen geforceerd worden opgehaald?

Ondersteuning functionaliteit

Bekijk voor een specifiek overzicht van de ondersteuning in de functionaliteitenlijst.

✅ = wordt ondersteund

❌ = wordt niet ondersteund

Vragen?

Nu weet je meer over de functionaliteit bestellingen importeren per 15 minuten die beschreven staat in de functionaliteitenlijst met betrekking tot de verschillende koppelingen in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere ervaringen, vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?