Direct retourlabel genereren vanuit zending aanmaken scherm

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je direct een retourlabel kunt genereren vanuit het zending aanmaken scherm. Meer informatie over de verzendproviders waarvoor deze functionaliteit wordt ondersteund, vind je in de functionaliteitenlijst.

Wat gebeurt er wanneer je direct een retourlabel aanmaakt?

Wanneer je in GoedGepickt een zending aanmaakt en hierbij kiest voor de optie "voeg retourlabel toe", dan wordt dit label direct geprint / gedownload na het aanmaken van de zending. Ook zijn de retourlabels terug te vinden in het zending overzicht bij je bestelling.

Let wel op dat de retourlabels niet terug te vinden zijn in het globale overzicht van je zendingen.

Hoe maak je direct een retourlabel aan in het zending aanmaken scherm?

Direct een retourlabel genereren in GoedGepickt doe je in hetzelfde scherm waar je een zending aanmaakt. Om de optie voor het retourlabel aan te zetten, klap je de verschillende verzendopties open. Hier zet je "voeg retourlabel toe" aan.

Wanneer je vervolgens de zending aanmaakt, wordt er ook direct een retourlabel gegenereerd.

Is het direct retourlabel genereren voor elke verzendprovider beschikbaar?

Meer informatie over de verzendproviders waarvoor deze functionaliteit wordt ondersteund, vind je in de functionaliteitenlijst.

Vragen?

Nu weet je hoe je direct een retourlabel kunt aanmaken vanuit het zendingscherm. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?