Wat is een bestellingen verzamellijst?

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit wat een bestelling verzamellijst is.

In GoedGepickt is het mogelijk om op de overzicht-pagina met alle bestellingen meerdere bestellingen te selecteren en onderaan in de bulk acties te kiezen voor "Genereer bestellingen verzamellijst".

Er wordt een PDF-bestand met alle bestellingen onder elkaar gegenereerd, met daarop alle te picken producten. Hierdoor bespaar je papier en heb je compact alle bestellingen bij elkaar.

Dit is een alternatief voor de batch picklijsten. Bij de normale batch picklijsten werk je met containers waarin je steeds de producten plaatst; indien dat niet wenselijk is, dan kan je ook voor deze verzamellijst kiezen om te gebruiken.

Automatisch bestellingen op In verwerking plaatsen na genereren van verzamellijst

Wens je automatisch de bestellingen op In verwerking te zetten & te koppelen aan jouw account, zodat een andere medewerker niet met jouw geselecteerde bestellingen aan de slag gaat?

Dan kan je hier een instelling voor activeren: "Bestelstatus aanpassen naar In verwerking wanneer er een verzamellijst wordt gegenereerd". Deze vind je op Instellingen -> Bedrijfsinstellingen -> Onder de tab Instellingen voor het verwerken van bestellingen.

Vragen?

Nu weet je wat een bestellingen verzamellijst is in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je