Zebra ZD420D + ZD421D printer kalibreren

Updated by Stan

Werpt je Zebra printer meerdere, dubbele pagina’s of maar een half label uit? Dan kan het zijn dat je printer het formaat labels niet herkent. Kalibreer je printer dan (opnieuw). In de stappen hieronder wordt uitgelegd hoe je dit doet op een Zebra ZD420D / ZD421D.

Positioneer je sensor

1. Schakel de printer uit door de elektra-stekker uit de printer te halen.
  2. Open de bovenkant van de printer door de oranje/gele knoppen met 2 handen naar voren te halen. De klep gaat open.
  3. Haal het papier voorin de printer er uit. Verplaats de verschuifbare gele knop naar het midden, zodat deze uitgelijnd staat met het aangegeven icoon.
  4. Plaats het papier terug in de printer en sluit de elektra-stekker weer aan.

Kalibreer Zebra printer

1. Schakel de printer in en wacht tot het groene lampje bovenop de printer brandt
  2. Houd de pauze- & annuleer-knop 2 seconde ingedrukt en laat daarna los. Hierna zal de printer ca. 2-4 labels printen om de lengte te herkennen.
  3. Is de printer gestopt met printen? Dan is de printer gekalibreerd en zal de printer de labels correct afdrukken.

Werkt het nog steeds niet naar behoren? Neem dan contact met ons op of met je eigen ICT-dienstverlener.