Verzendproviders overzicht pagina

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit welke informatie je allemaal terug kunt vinden in het scherm verzendproviders overzicht.

Wat is een verzendproviders overzicht?

Het verzendproviders overzicht toont alle verzendplatformen welke in GoedGepickt zijn gekoppeld.

Navigeer via het menu naar Instellingen en klik op het blok Verzendproviders. Hier zie je het verzendproviders overzicht. Heb je al gekoppelde verzendproviders? Dan zie je hier een overzicht van verschillende bestaande verzendproviders.

Hoe gebruik je het verzendprovider overzicht?

In het verzendprovider overzicht zie je verschillende velden en knoppen;

• Naam: Hier staat de verzendprovider naam.
  • Verzendprovider: Hier kan je zien om welke verzendplatform het gaat.
  • Actief: Het bolletje hieronder geeft aan of het verzendplatform is ingeschakeld (groen) of niet actief is (rood).
  • Verbonden: Het bolletje hieronder geeft aan of het verzendplatform verbonden is (groen) of niet (rood).
  • WebshopHier kan je zien aan welk verkoopplatform de verzendprovider is gekoppeld.
  • Acties: Door op het potloodje te klikken kom je op de pagina verzendprovider bewerken. Hier kan je verschillende gegevens en instellingen aanpassen.
  • + Toevoegen: Door op de oranje knop te klikken kan je een verzendprovider koppelen.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om de regels te verslepen. Heb je meerdere verzendproviders voor één verkoopplatform dan wordt de bovenste regel als eerst getoond bij het aanmaken van een zending. Deze volgorde kan je door de regels te slepen dus zelf aanpassen.

Vragen?

Nu weet je welke informatie er terug is te vinden in het verzendproviders overzicht. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!