Printnode: veelvoorkomende foutmeldingen

Updated by Marleen

Krijg je wel eens een foutmelding of werkt de printnode koppeling niet en weet je niet wat te doen? Hieronder leggen we de meest voorkomende foutmeldingen uit.

Veelvoorkomende foutmeldingen

Printnode foutmeldingen zijn te vinden in het printnode account via printnode.com.

Foutmelding: [E_SSL_PEER_CERTIFICATE] SSL: no alternative certificate subject name matches target host name 'api.printnode.com'

• Oorzaak: Printnode kan geen beveiligde verbinding maken.
  • Oplossing: Start de computer (nogmaals) opnieuw op. Probeer nogmaals te printen. Dit kan 15 tot 20 minuten duren.

Vragen?

Zie je een andere foutmelding? Maak dan een screenshot en mail deze naar info@goedgepickt.nl. Dan zoeken wij het voor je uit en voegen de foutmelding en oplossing toe aan deze pagina.