Backorders toestaan updaten

Updated by Tessa

Op deze pagina leggen we meer uit over functie backorders toestaan updaten waarvan je de mogelijkheden per platform terug kan vinden in de functionaliteitenlijst.

Beschrijving functionaliteit

Backorders toestaan is een instelling die je per product kan instellen. Dit is een instelling die ervoor zorgt dat wanneer de voorraad 0 is in het verkoopplatform het product nog steeds besteld kan worden. Vanuit GoedGepickt wordt deze instelling naar je webshop doorgestuurd.

Verkoop je via een marketplace (bijvoorbeeld bol.com) en staat de instelling backorders toestaan op Ja? Dan stuurt GoedGepickt een voorraad van 999 naar het verkoopplatform, samen met de ingestelde levertijd Indien niet op voorraad.

Meer informatie over het toestaan van backorders en hoe je dit precies aan kunt zetten, vind je in deze handleiding.

Ondersteuning functionaliteit

Bekijk voor een specifiek overzicht van de ondersteuning in de functionaliteitenlijst.

✅ = wordt ondersteund

❌ = wordt niet ondersteund

Uitzonderingen

⚠️ Bol.com - Bij bol.com worden backorders niet toegestaan, GoedGepickt maakt gebruik van een fictieve voorraad van 999.

⚠️ Mirakl - Bij Mirakl worden backorders niet toegestaan, GoedGepickt maakt gebruik van een fictieve voorraad van 999.

⚠️ Kaufland - Bij Kaufland worden backorders niet toegestaan, GoedGepickt maakt gebruik van een fictieve voorraad van 999.

Vragen?

Nu weet je meer over de functionaliteit backorders toestaan updaten die beschreven staat in de functionaliteitenlijst met betrekking tot de verschillende koppelingen in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere ervaringen, vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?