Automatisch uitloggen bij inactiviteit

Updated 2 weeks ago by Stan Janssen

In deze handleidingen leggen we je uit wat 'Automatisch uitloggen bij inactiviteit' is en hoe je dit inschakelt voor alle gebruikers binnen de organisatie.

Om te voorkomen dat men (per ongeluk) handelingen onder een account van een andere medewerker doet, is er de mogelijkheid om automatisch uit te loggen na een x aantal minuten bij inactiviteit. Elke keer bij een nieuwe pagina aanroep, wordt de timer herstart. Indien je tegen het einde aan loopt van de maximale duur, wordt er een pop-up getoond waarbij je de mogelijkheid hebt om verder te gaan. (Dit geldt voor alle openstaande tabbladen)

Stap voor stap

  1. Navigeer in GoedGepickt naar Instellingen -> Bedrijfsinstellingen.
  2. Scroll omlaag naar het blok 'Beveiliging' en activeer de instelling 'Automatisch uitloggen bij inactiviteit'. Selecteer tevens het aantal minuten waarna de gebruiker ingelogd dient te worden bij inactiviteit:
  3. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Vragen?

Nu weet je hoe automatische uitloggen bij inactiviteit wordt gebruikt en waar je dit in stelt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?