iOS app

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit waar je de laatste iOS versie van de mobiele GoedGepickt app kan downloaden.

App store

De iOS app is te downloaden via de app store. Zoek in de app op GoedGepickt en klik op het resultaat met het beeldmerk van ons logo. Of gebruik deze link naar de app store: Apple app store.

Functionaliteiten

De app is op iOS gelijk aan Android. Alle functionaliteiten zijn gelijk in beide omgevingen, enkel de weergave kan soms afwijken. Bekijk deze handleiding voor meer informatie over de functionaliteiten.

Vragen?

Nu weet je waar je de GoedGepickt app voor iOS kan vinden. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!