Android app

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit waar je de laatste Android versie van de mobiele GoedGepickt app kan downloaden.

De Android app is te vinden in de play store. Hier vind je de meest recente versie. Download daarom de app via de Google Playstore. Hierbij ook een directe link naar de Google Playstore: Download hier de laatste Android-app versie

Functionaliteiten

De app is op Android gelijk aan iOS. Alle functionaliteiten zijn gelijk in beide omgevingen, enkel de weergave kan soms afwijken. Bekijk deze handleiding voor meer informatie over de functionaliteiten.

Vragen?

Nu weet je waar je de GoedGepickt app voor Android kan downloaden. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!