Dupliceren van een bestelling

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we je uit hoe je een bestelling kan dupliceren & (opnieuw) naar de consument kan versturen. Bijvoorbeeld in het geval van een vermissing van een zending.

Aan de slag!

Je kan in GoedGepickt een nieuwe bestelling aanmaken met dezelfde adresgegevens door de originele bestelling te openen en daar op het dupliceer icoon te klikken. Je vindt dit icoon in het blokje 'Verzendgegevens'. Nadat je op deze knop hebt geklikt.

Zie hieronder instructievideo voor het dupliceren van een bestelling;

Vragen?

Nu weet je hoe je een bestelling kan dupliceren in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!