Contacten toevoegen in het adresboek

In deze handleiding leggen we uit hoe je contacten toevoegt in het adresboek van GoedGepickt. Middels deze contacten kan je eenvoudig adressen selecteren bij het handmatig aanmaken van bestellingen, zonder dat je elke keer weer de adresgegevens moet invullen voor vaste klanten. Wil je contactpersonen in GoedGepickt dan dien je deze handmatig in te voeren.

Contacten toevoegen

Als je links in het menu (blauwe kolom) op Adresboek klikt, kom je terecht op de pagina Adresboek waar je links bovenaan op Contact toevoegen kan klikken.

Je komt daarna op de pagina om het contact toe te voegen >

Je ziet hier het kopje Factuurgegevens en Verzendgegevens.

Factuurgegevens

Bij de Factuurgegevens vul je de gegevens in. (Zie onder de afbeelding welke gegevens dit zijn).

Verzendgegevens

Naast het kopje Factuurgegevens zie je het kopje Verzendgegevens staan. Deze gegevens worden gebruikt voor het aanmaken van een eventueel verzendlabel.

Hier plaats je ook de gevraagde gegevens. Als de verzendgegevens hetzelfde zijn dan de factuurgegevens, kan je rechtsboven in klikken op ''Kopieer gegevens van de factuurgegevens.'' Hiermee voorkom je invullen van dubbele adresgegevens.

Als je alles hebt ingevuld klik je onderaan op Toevoegen.

Vragen?

Nu weet je hoe je contacten kan toevoegen in het adresboek in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden of heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?