Importeren samengestelde producten

Updated by Tessa

Op deze pagina leggen we meer uit over functie importeren samengestelde producten waarvan je de mogelijkheden per platform terug kan vinden in de functionaliteitenlijst.

Beschrijving functionaliteit

Het samengestelde product moet je eigenlijk zien als een leeg tasje. Hier voeg je vervolgens verschillende onderdelen aan toe. Dit samengestelde product kan je niet fysiek vastpakken en vinden in je magazijn. De onderdelen wél.

Dit product is virtueel; de onderdelen worden automatisch aan je bestelling toegevoegd op het moment dat het product besteld wordt. GoedGepickt berekent automatisch de voorraad van het samengestelde product op basis van de onderdelen.

Meer informatie over samengestelde producten en hoe je deze precies kunt aanmaken, kun je vinden in deze handleiding.

Hoe je samengestelde producten middels een Excel bestand kunt importeren in GoedGepickt, kun je lezen in deze handleiding.

Ondersteuning functionaliteit

Samengestelde producten dien je in GoedGepickt aan te maken. Deze worden niet geïmporteerd vanuit de webshop.

Vragen?

Nu weet je meer over de functionaliteit importeren samengestelde producten die beschreven staat in de functionaliteitenlijst met betrekking tot de verschillende koppelingen in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere ervaringen, vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?