Uitgestelde leverdatum importeren

Updated by Tessa

Op deze pagina leggen we meer uit over functie uitgestelde leverdatum importeren waarvan je de mogelijkheden per platform terug kan vinden in de functionaliteitenlijst.

Beschrijving functionaliteit

Op het moment dat een klant heeft gekozen voor een andere leverdatum, plaatst GoedGepickt de bestelling automatisch in de In de wacht status. De bestelling wordt automatisch naar 'Te picken' geplaatst zodra de inleverdatum bereikt is. Hiervoor houdt GoedGepickt de 'handover date time' aan.

Ondersteuning functionaliteit

Bekijk voor een specifiek overzicht van de ondersteuning in de functionaliteitenlijst.

✅ = wordt ondersteund

❌ = wordt niet ondersteund

Uitzonderingen

⚠️ Shopware 6 - Wanneer je een custom veld hebt met de naam "dtgs_delivery_date" kun je het mogelijk maken om de uitgestelde leverdatum te importeren.

⚠️ WooCommerce - Met de MyParcel of de Sendcloud plugin kun je het mogelijk maken om de uitgestelde leverdatum te importeren.

Vragen?

Nu weet je meer over de functionaliteit uitgestelde leverdatum importeren die beschreven staat in de functionaliteitenlijst met betrekking tot de verschillende koppelingen in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere ervaringen, vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?