Welk formaat logo is aanbevolen voor de pakbon?

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit welk formaat logo is aanbevolen voor een pakbon.

Om een logo in te stellen op je pakbon, ga je in GoedGepickt naar Instellingen -> Webshops -> Klik op de betreffende shop -> Hier zie je een mogelijkheid om je logo te uploaden in het veld Logo uploaden.

Kies je logo in een JPG-indeling met witte achtergrond die een afmeting heeft van maximaal 320 pixels breed en 131 pixels hoog.

Dit logo wordt nu, links bovenin, op de pakbon getoond.

Vragen?

Nu weet je hoe je welk formaat logo aanbevolen wordt voor de pakbon. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!