Dagelijkse update mail

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je kunt instellen dat je een dagelijkse update van de activiteiten in GoedGepickt per mail ontvangt. Op deze manier kun je bijvoorbeeld zien hoeveel bestellingen er vandaag openstaan en hoeveel er gisteren zijn afgerond.

Hoe stel je een dagelijkse update mail in?

Om in te stellen dat je een dagelijkse update mail ontvangt, volg je de volgende stappen:

1. Ga rechtsbovenin je scherm naar je account afbeelding of initialen.
  2. Kies hier voor Mijn profiel.
  3. Zet de instelling Verstuur e-mailberichten met dagelijkse updates aan.

Vragen?

Nu weet je hoe je kunt instellen dat je een dagelijkse update van de activiteiten in GoedGepickt per mail ontvangt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!