Wat is fulfilmentportaal.nl?

Updated by Stan

Speciaal voor fulfilmentbedrijven hebben we een apart pakket in GoedGepickt, met extra functionaliteiten buiten de 'normale' GoedGepickt functionaliteiten. Je vindt hierover meer op https://www.goedgepickt.nl/fulfilment-software

Via het portaal fulfilmentportaal.nl kunnen klanten van het fulfilmentbedrijf inloggen en inzicht krijgen in diverse zaken, zonder dat hiervoor contact opgenomen hoeft te worden met het fulfilmentbedrijf. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in producten én voorraad, (openstaande) verkoopbestellingen, retouren, tracking informatie voor zendingen en het aanmelden van goederen. Daarnaast is er ook data inzichtelijk via de rapporten.

Inloggen op fulfilmentportaal.nl

Ben je een klant van een fulfilmentbedrijf? Neem dan contact op met jouw fulfilmentbedrijf om een account aan te maken.

Ben je hier namens een fulfilmentbedrijf? Klik dan in GoedGepickt door naar fulfilmentklanten en maak bij een klant een gebruiker aan. Hier stel je een e-mailadres en een wachtwoord in waarmee de gebruiker kan inloggen op het portaal.