Producten in bulk aan leverancier koppelen

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit hoe je producten in bulk aan leveranciers koppelt.

Op verschillende manieren kan je producten aan een leverancier koppelen. Het liefst, natuurlijk, niet 1-voor-1. Daarom hier enkele mogelijkheden hoe je producten snel aan een leverancier kan koppelen.

Via leverancier detailpagina

Navigeer naar een Leverancier in GoedGepickt en klik op de knop Koppel producten. In het pop-up scherm kan je zoeken op bepaalde termen / merken en kan je in bulk meerdere producten koppelen aan de leverancier.

Via Excel-import

Je kan in GoedGepickt je producten exporteren naar Excel (Tools -> Producten exporteren) en in Excel alle leveranciers invullen per product. Ready? Dan importeer je via Tools -> Producten importeren weer de producten.

De producten worden automatisch aan de leverancier gekoppeld indien de leverancier bekend is. Bestaat de leverancier nog niet? Dan wordt deze automatisch aangemaakt.

Vragen?

Nu weet je hoe je producten in bulk aan leveranciers koppelt in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!