Welke hardware heb je nodig in je magazijn?

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit welke hardware je nodig hebt om GoedGepickt webwinkel magazijnsoftware in je magazijn te gebruiken.

Hardware in je magazijn

Om de software van GoedGepickt te gebruiken heb je een computer (of laptop) nodig met internet verbinding. Daarnaast kan je het makkelijkst werken met een inpaktafel waar een barcodescanner, verzendlabelprinter en optioneel een A4 printer aanwezig zijn.

Inpaktafel inrichten

Wij raden aan om met een inpaktafel te werken in het magazijn. De beste plek voor de inpaktafel is tussen de plek waar de producten worden ontvangen en uitgaan en waar de voorraadlocaties beginnen. D

Computer (of laptop) met internetverbinding: Wij hebben geen aanbevelingen over geschikte computers. Qua internetbrowser kan je het beste in Chrome werken.

Barcodescanner: GoedGepickt is een barcode gedreven systeem, hiermee voorkom je fouten. De barcodescanners die wij aanraden kan je hier vinden: https://shop.goedgepickt.nl/barcodescanners/.

Verzendlabelprinter: Print direct na het verwerken van de bestelling automatisch het verzendlabel uit. De verzendlabelprinter die wij aanraden kan je hier vinden: https://shop.goedgepickt.nl/printers/.

A4 printer: Wij hebben geen aanbevelingen over geschikte A4 printers.

Papierloos picken?

Met het gebruik van de GoedGepickt app kan je eenvoudig papierloos picken. Hiervoor heb je een mobiel apparaat nodig, zie hier meer informatie: https://help.goedgepickt.nl/category/bqnojtlpnp-mobiele-app-i-os-android.

Werkplekken instellen

Heb je meerdere inpaktafel en verschillende printers in je magazijn? Dan kan je hiervoor werkplekken inrichten. In GoedGepickt geef je de inpaktafel dan een naam en koppel je de betreffende hardware aan deze inpaktafel waardoor er een werkplek ontstaat. Op deze manier gebruik je altijd de juiste printers.

Vragen?

Nu weet je welke hardware je nodig hebt in je magazijn om met GoedGepickt te werken. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!