Automatisch persoonsgegevens verwijderen na x aantal dagen (AVG)

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit hoe je persoonsgegevens geautomatiseerd kunt verwijderen van bestellingen in GoedGepickt.

Geautomatiseerd verwijderen persoonsgegevens

Wens je geautomatiseerd de persoonsgegevens te verwijderen uit je bestellingen in GoedGepickt zodat je account voldoet aan jouw AVG-voorwaarden? Via Instellingen -> Webshops in het blok 'Privacy instellingen' kan je de instelling actief maken.

Vervolgens kan je zelf een aantal invoeren om aan te geven na hoeveel dagen de persoonsgegevens van een bestelling verwijderd dienen te worden.

Klik op "Opslaan".

Vanaf het moment van het activeren van de instellingen worden elke dag om 23:00u de persoonsgegevens van bestellingen verwijderd, welke ouder zijn dan de ingevoerde waarden. Let op; deze gegevens worden definitief verwijderd en kunnen op een later moment niet meer worden opgehaald.

Tip: Houd rekening met je retourtermijn bij het invoeren van het aantal dagen en informatie die nodig is voor het genereren van rapporten.

Vragen?

Nu weet je hoe je persoonsgegevens geautomatiseerd kunt verwijderen van je bestellingen in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!