Vervoerder Trunkrs koppelen

Updated 1 month ago by Stan Janssen

Gebruik je als vervoerder Trunkrs? Dan kan je eenvoudig jouw contract toevoegen in GoedGepickt en vanuit GoedGepickt automatisch verzendlabels afdrukken. Deze verzendlabels worden automatisch voorgemeld bij Trunkrs met jouw gewenste opties.

Daarnaast houden we de status bij van jouw zending in GoedGepickt, zodat je in GoedGepickt de voortgang van de zending kan volgen. Dit wordt bijgehouden totdat de zending is afgeleverd.

Let op; deze koppeling werkt alleen als je een eigen contract hebt met Trunkrs. Heb je nog geen contract met Trunkrs? Neem dan contact op met hun sales afdeling.

API gegevens ophalen

Om de koppeling tussen GoedGepickt en Trunkrs op te zetten heb enkel de API-sleutel nodig. De API sleutel kan je opvragen via jouw accountmanager of support bij Trunkrs.

GoedGepickt heeft een koppeling met de V2 API van Trunkrs.

Trunkrs instellen in GoedGepickt

Nadat je alle gegevens hebt verzameld, kunnen we de gegevens gaan invullen in GoedGepickt. Dit doe je door te navigeren naar Instellingen -> Verzendproviders -> Toevoegen. Selecteer hier vervoerder Trunkrs.

Je kan hier direct de ontvangen API-key & overige gegevens invullen:

De overige gegevens zijn allemaal naar wens in te vullen en worden gebruikt als afzender voor je zendingen.

Onderaan de pagina is het mogelijk om aan te geven voor welke webshop deze verzendprovider gebruikt moet worden. Heb je 1 webshop? Dan is deze mogelijkheid er niet en wordt de verzendprovider automatisch aan jouw huidige shop gekoppeld.

Heb je meerdere webshops en wil je dezelfde gegevens gebruiken? Dan dien je deze gegevens voor elke Trunkrs + Webshop combinatie in te vullen.