Bestelregel opties aanpassen

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit wat een bestelregel optie is en hoe je bestelregel opties kunt aanpassen, toevoegen of verwijderen.

Wat is een bestelregel optie?

Bestelregel opties zijn opties die jouw klant in de webshop kan kiezen. We hebben het dan bijvoorbeeld over het inpakken van de bestelling met cadeaupapier, het graveren of op een andere manier personaliseren van producten en de bestelregel.

Meer informatie over het importeren van bestelregel opties en welke platformen dit ondersteunen, vind je in onze functionaliteitenlijst.

Instelling bestelregel optie aanzetten

Het is belangrijk om eerst in GoedGepickt in te stellen dat je bestelregel opties wilt gebruiken. Hiervoor ga je naar Instellingen > Webshops > selecteer de webshop waarvoor je de bestelregel opties aan wilt zetten > scroll omlaag tot de kop Koppeling webhop > zet de instelling Bestelregel opties weergeven aan.

Een bestelregel optie aanpassen, toevoegen of verwijderen

Om een bestelregel optie aan te passen, toe te voegen of te verwijderen, ga je eerst naar de betreffende bestelling. In de bestelling klik je op Pas bestelling aan bovenaan de pagina. Onder elke bestelregel zie je een optie om een bestelregel optie aan te passen of toe te voegen.

De bestelregel optie verwijderen, kun je doen door op het rode kruisje naast de bestelregel optie te klikken.

Vragen?

Nu weet je wat een bestelregel optie is en hoe je bestelregel opties kunt aanpassen, toevoegen of verwijderen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!