Shopware koppelen met GoedGepickt

Updated 3 weeks ago by La-Vie van Sundert

Dit is een handleiding voor het opzetten van een koppeling tussen Shopware en GoedGepickt. De koppeling zorgt ervoor dat je producten & bestellingen automatisch worden geïmporteerd, zonder dat je er handmatig iets voor hoeft te doen. We zorgen daarbij ook dat je voorraad altijd up to date blijft. Dit wordt automatisch bijgewerkt naar alle verkoopplatformen. Voor de zekerheid synchroniseren we ’s nachts nogmaals de voorraad, zodat we zeker weten dat alles overeenkomt.

Features

Bestellingen en producten uit Shopware kunnen automatisch worden geïmporteerd naar GoedGepickt waarbij direct de voorraad wordt bijgewerkt en er een pick opdracht wordt gegeneerd.

Producten importeren: Alle producten met een SKU worden geïmporteerd in GoedGepickt of gematcht aan een bestaand product. Bij een nieuw product wordt direct de voorraad ingeladen.

Bestellingen importeren: De bestellingen van Shopware worden geïmporteerd tot 1 jaar terug worden. Alle afgeronde bestellingen, worden als afgerond in GoedGepickt geplaatst en alle openstaande / te verwerken bestellingen worden als te verwerken ingeladen. De klantgegevens (factuur- en verzendgegevens) worden hierbij ook opgeslagen.

Bestelling status afronden: Bestelling in GoedGepickt verwerkt? Dan verwerken wij deze ook direct voor je in Shopware… automatisch! Hierdoor blijft je Shopware omgeving netjes bijgewerkt.

Voorraad bijwerken & synchroniseren: Is er via een ander kanaal een product verkocht? Dan wordt deze ook direct bijgewerkt in Shopware. Tevens doen we ’s nachts ook voor de zekerheid nog een keer controleren of de voorraad van je webshop nog in orde is.

Aan de slag!

Om Shopware aan je GoedGepickt te koppelen heb je de volgende gegevens nodig:

• Webshop URL
  • Gebruikersnaam
  • API sleutel

Je vindt de gegevens op de volgende manier

Stap 1

Ga naar instellingen > gebruikersbeheer.

Stap 2

Klik boven aan op Gebruiker toevoegen/bewerken.

Stap 3

Hier vind je jouw gebruikersnaam en API-sleutel.

Stap 4

Navigeer in GoedGepickt naar Instellingen -> Webshops -> Klik rechts in het scherm op + Koppel webshop en klik op Shopware. Klik hierna op Volgende.

Stap 5

Vul hier nu jouw gebruikersnaam en API-sleutel in. Vul ook de overige instellingen naar wens in en rond de installatie af.

Vragen?

Nu weet je hoe je Shopware koppelt aan GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!