Hoe voeg ik in bulk extra gegevens toe aan producten?

Updated 1 week ago by Marleen Triebel

In deze handleiding leggen we uit hoe je in bulk extra gegevens toe voegt aan producten in GoedGepickt.

Het toevoegen van gegevens aan bestaande producten kan je doen via een product in- en export. Via tools > producten exporteren kan je een excel (XLSX) bestand genereren. Vervolgens vul je de kolommen aan met de juiste gegevens. Nadat je dit bestand hebt opgeslagen kan je via tools > producten importeren het aangevulde excel bestand uploaden, de kolommen van de gegevens die je toe wilt voegen aan de juiste velden koppelen en vervolgens de gegevens importeren.

Het screenshot hieronder toont de product import, dit zijn de velden die je bij kan werken:

Vragen?

Nu weet je hoe je extra gegevens in bulk toevoegt aan de producten. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!