Hoe voeg ik in bulk extra gegevens toe aan producten?

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit hoe je in bulk extra gegevens toevoegt aan producten in GoedGepickt.

Producten exporteren

Het toevoegen van gegevens aan bestaande producten kan je doen via een product in- en export. Via Tools > Producten exporteren kan je een Excel (CSV of XLSX) bestand genereren.

Gegevens aanpassen

Vervolgens vul je de kolommen aan met de juiste gegevens. Het screenshot hieronder toont de product import, dit zijn de velden die je bij kan werken:

Producten importeren

Nadat je dit bestand hebt opgeslagen, kan je via Tools > Producten importeren het aangevulde Excel (CSV of XLSX) bestand uploaden. Vervolgens kan je de kolommen van de gegevens die je toe wilt voegen aan de juiste velden koppelen. In de volgende stap kan je deze gegevens nog controleren. Daarna kan je de gegevens importeren en zal de informatie worden bijgewerkt.

Vragen?

Nu weet je hoe je extra gegevens in bulk toevoegt aan de producten. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!