Kunnen bestellingen geforceerd opnieuw worden opgehaald?

Updated 3 weeks ago by Stan Janssen

In deze handleiding wordt uitgelegd of je bestellingen geforceerd opnieuw worden opgehaald.

Jazeker! Bijvoorbeeld als er net om 18:01u een bestelling binnenkomt, die je nog even snel wilt meenemen voordat de pakketdienst deze bij je komt ophalen.

In GoedGepickt navigeer je naar Instellingen -> Webshops -> Kies de betreffende webshop en klik op Bestellingen importeren. De bestellingen worden nu geïmporteerd.

Pick-ze! :-)

Vragen?

Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je