Productlabels afdrukken via GoedGepickt

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we je uit hoe je productlabels (barcodes) kunt afdrukken via GoedGepickt, zowel in bulk als per product. Hoe je barcodes kunt toekennen, kun je terugvinden in deze handleiding.

Productlabel afdrukken per product

Je kunt de productlabels van een specifiek product afdrukken vanaf de productdetail pagina. Om dit te doen, onderneem je de volgende stappen:

1. Navigeer naar de productdetail pagina van het product waarvan je een productlabel wenst.
  2. Druk aan de rechterkant van de kop Productgegevens op de knop Print barcode.

Productlabels in bulk afdrukken via de productoverzicht pagina

In GoedGepickt kun je ook in 1 keer meerdere productlabels afdrukken van meerdere producten. Hieronder staat beschreven hoe je dit precies doet:

1. Navigeer in GoedGepickt naar de productoverzicht pagina.
  2. Zet een vinkje voor alle producten waarvan je de productlabels wilt afdrukken.
  3. Scroll helemaal naar beneden. Onderaan de pagina vind je een dropdownmenu met verschillende bulkactie mogelijkheden.
  4. Kies de gewenste bulk actie:
    1. Print product barcodes (1 per product): Voor de geselecteerde producten zal één productlabel worden afgedrukt per geselecteerd product.
    2. Print product barcodes (totale voorraad): Voor de geselecteerde producten zal het aantal bij totaal worden afgedrukt per geselecteerd product.
  5. Klik op Toepassen om de geselecteerde bulkactie te activeren.

Productlabels in bulk afdrukken via de voorraadlocatie overzicht pagina

Ook kun je de productlabels van een specifieke locatie in bulk afdrukken. Volg de volgende stappen om de productlabels op deze manier af te drukken:

1. Navigeer in GoedGepickt naar Magazijn en kies hier voor Voorraadlocaties.
  2. Selecteer de voorraadlocaties voor welke je de productlabels wilt afdrukken.
  3. Zowel onder- als bovenaan de pagina staat een dropdown menu met meerdere bulkactie mogelijkheden.
  4. Kies hier voor Print barcodes om de productlabels voor de geselecteerde locaties af te drukken.

Nu weet je hoe je productlabels kunt afdrukken via GoedGepickt, zowel in bulk als per product. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!