Mijn verzendlabel wordt niet automatisch uitgeprint

Updated 2 weeks ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit hoe je kan instellen dat je verzendlabels automatisch geprint kunnen worden. Heb je net printnode gekoppeld maar worden de verzendlabels nog niet automatisch afgedrukt maar gedownload? Volg dan onderstaande instellingen

Instellen verzendlabels direct afdrukken

Klik in het menu (blauwe balk) op Instellingen.

Vervolgens op Webshops.

Dan kom je in het webshop overzicht. Hier klik je op de gewenste webshop.

Hier kan je de webshopdetails aanpassen. Hier staat ''Standaard uitvoer methode voor verzendlabels" , deze kan je op downloaden of op printen zetten. Om automatisch te printen zet je deze natuurlijk op printen.

Heb je het aangepast? Vergeet dan niet onderaan de pagina op de knop Opslaan te drukken!

Vragen?

Nu weet je hoe je automatisch je verzendlabels kan printen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!