Mijn verzendlabel wordt niet automatisch uitgeprint

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit hoe je kan instellen dat je verzendlabels automatisch geprint worden. Heb je net PrintNode gekoppeld maar worden de verzendlabels nog niet automatisch afgedrukt maar gedownload? Volg dan onderstaande instellingen

Instellen verzendlabels direct afdrukken

Klik in het menu (blauwe balk) op Instellingen. Vervolgens op Webshops. Dan kom je in het webshop overzicht. Hier klik je op de naam van de gewenste webshop. Hier kan je de webshopdetails aanpassen. Hier staat de instelling; 'Standaard uitvoer methode voor verzendlabels', deze kan je op downloaden of op printen zetten. Om automatisch te printen zet je deze natuurlijk op printen.

Heb je het aangepast? Vergeet dan niet op de knop Opslaan te drukken!

Vragen?

Nu weet je hoe je automatisch je verzendlabels kan printen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!