Automatisch afdrukken pakbonnen voor verkoopbestellingen

Updated by Stan

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je automatisch pakbonnen van verkoopbestellingen kan laten afdrukken op het moment dat er een bestelling in GoedGepickt binnenkomt. Hierdoor hoef je niet per bestelling handmatig de pakbonnen af te drukken.

Het automatisch printen van een pakbon is een proces waarbij een pakbon automatisch wordt gegenereerd en afgedrukt wanneer een bestelling in GoedGepickt wordt aangemaakt. Om gebruik te maken van automatisch printen van pakbonnen, dient er gebruik gemaakt te worden van Printnode.

Instellen van automatisch printen van pakbonnen

1. Navigeer in GoedGepickt naar Instellingen -> Webshops -> Klik op de betreffende webshop.
  2. Hier zie je een instelling "Pakbonnen automatisch afdrukken voor nieuwe bestellingen". Indien je deze instelling op Ja zet, worden pakbonnen direct afgedrukt op het moment dat er een bestelling wordt aangemaakt in GoedGepickt.
  1. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Vragen?

Nu weet je hoe automatisch printen van verkoopbestellingen werkt en waar je dit in stelt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!