Profielpagina

Updated 1 month ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit wat de Profielpagina in GoedGepickt inhoudt.

Mijn profielpagina

Als je rechts bovenin op je account klikt, zie je mijn profiel verschijnen. Als je daar op klikt kom je op het volgende scherm waar je al jouw gegevens kan vinden.

Gebruiker gegevens

Bij het kopje gebruiker gegevens kan je al jouw gegevens invullen en aanpassen. Je kan ook aanklikken of je de productprijzen (te zien op productdetailpagina) wilt verbergen en of dat jij e-mailberichten wilt ontvangen met de nieuwe systeemberichten.

Verder kan je jouw wachtwoord invoeren/veranderen en een profielfoto toevoegen om het echt jouw profiel te maken. Hier kan je ook zien tot welke webshops je toegang hebt. Heb je gegevens aangepast vergeet dan niet om op opslaan onderin te klikken.

Vragen ?

Nu weet je wat Mijn profielpagina inhoudt in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!