Sendcloud shipping rules gebruiken

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je Sendcloud shipping rules kan gebruiken via GoedGepickt.

Sendcloud shipping rules gebruiken

In GoedGepickt heb je de mogelijkheid om Sendcloud shipping rules te laten uitvoeren wanneer we een zending aanmaken in Sendcloud. Dit is bijvoorbeeld handig bij meerdere contracten voor 1 vervoerder. Om het gebruiken van de Sendcloud Shipping rules aan te zetten, ga je naar Instellingen > Verzendproviders > kies jouw Sendcloud verzendprovider > scroll naar de kop Configuratie en zet de instelling Gebruik Sendcloud shipping rules aan

Vragen?

Nu weet je hoe via GoedGepickt gebruik kan maken van de Sendcloud shipping rules. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!