Nu echt aan de slag!

Updated 1 week ago by La-Vie van Sundert

In deze handleiding leggen we uit hoe je aan de slag gaat in GoedGepickt. Waarschijnlijk heb je de demo status al gebruikt en/of een 1-op-1 demo gehad. Zo niet? Dan kun je deze inplannen via deze link.

Koppel je webshop platform

De eerste keer kun je via het dashboard kiezen om je webshop te koppelen. Deze optie is altijd beschikbaar via instellingen.

Handig voor als je later nog een webshop of ander platform toe wilt voegen.

Koppel je verzendprovider

Net als je webshop kun je je vervoerder (MyParcel, Sendcloud) koppelen. Dit doe je door je API gegevens in te vullen. Klik onderaan op de link om te kijken waar jij jouw API gegevens kunt ophalen.

Zo koppel je jouw verzendplatform in GoedGepickt

Koppel je printer

Wij raden aan om via Printnode gebruik te maken van automatisch printen.

Printnode is een klein programmaatje dat je installeert op elke computer waar je een printer op wenst te gebruiken vanuit GoedGepickt. Vanuit GoedGepickt wordt een printtaak gestuurd naar Printnode en dit programma zorgt er voor dat dit omgezet wordt in een printtaak op de computer.

Printnode instaleren doe je zo

Vragen?

Nu weet je hoe je aan de slag gaat in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!