Shop ondersteunt One Click Upsell-plugin in Shopify

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit wat de instelling "Shop ondersteunt One Click Upsell-plugin" doet en hoe je deze aan zet in GoedGepickt.

One Click Upsell-plugin

In jouw Shopify shop kun je de One Click Upsell extentie aanzetten. Deze plugin maakt het makkelijk om klanten upsells aan te bieden om extra verkopen te genereren. In GoedGepickt kun je instellen dat je One Click Upsell in je webshop aan hebt staan en aangeven hoe lang de klant de tijd heeft om deze te kopen. Pas wanneer deze tijd verstreken is, komt de bestelling in GoedGepickt binnen. Op deze manier kun je direct de volledige bestelling picken.

Wanneer je deze instelling aanzet, komen je Shopify bestellingen dus pas na het aanegegeven aantal minuten binnen in GoedGepickt.

Hoe zet je de One Click Upsell ondersteuning aan in GoedGepickt?

Om de One Click Upsell ondersteuning aan te zetten in GoedGepickt, volg je de volgende stappen:

1. Ga in GoedGepickt naar Instellingen.
  2. Klik op Webshops.
  3. Kies jouw Shopify webshop waarvoor je de One Click Upsell aan wilt zetten.
  4. Scroll naar de kop Koppeling webshop.
  5. Hier zie je de instelling Shop ondersteunt One Click Upsell-plugin. Zet deze aan.
  6. Er verschijnt nu een invulveld, waar je in minuten invult hoelang je klant de tijd heeft om een upsell te kopen.
  7. Klik op Opslaan.

Vragen?

Nu weet je wat de instelling "Shop ondersteunt One Click Upsell-plugin" doet en hoe je deze aan zet in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!