Productoverzicht pagina

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit wat je allemaal terug kunt vinden in het productoverzicht. Voor het zoeken in producten en het uitvoeren van bulk acties.

Wat is een productoverzicht?

Het productoverzicht toont alle producten welke in GoedGepickt staan. Via het zoekveld kan het op een productnaam, productcode, barcode, etc zoeken. Daarnaast kan je ook filteren op leverancier, voorraadstatus of webshop. Wil je alle gegevens van een specifiek product zien? Klik dan op een productnaam om naar de product detailpagina te gaan.

Hoe gebruik je het productoverzicht?

Zoals de titel al zegt heb je op deze pagina een overzicht van alle producten. Op deze pagina kan je zoeken naar een bepaald product(en). Ook kan je filteren op leverancier, voorraadstatus, producttag of webshop. Door deze filters worden alleen de producten getoond welke hieraan gekoppeld zijn. Daarnaast kunnen er nog verschillende acties worden uitgevoerd:

• Exporteer producten: Door op deze knop te klikken ga je direct naar de volgende pagina Tools > Exporteer producten vervolgens kan je hier een XLSX of CSV export maken van alle producten.
  • Prullenbak: Door op deze knop te klikken ga je naar de pagina waarop de producten staan welke je hebt verwijderd en daar heb je de optie om verwijderde producten terug te zetten.
  • Productnaam: Door op de productnaam te klikken ga je direct naar de Product detail pagina.
  • Vrij: Toont het aantal aan vrije voorraad van het betreffende product.
  • Totaal: Toont het aantal aan totale voorraad van het betreffende product.
  • Actie potlood: Door op het potlood te klikken ga je direct naar de product bewerk pagina.
  • Actie barcode: Door op het barcode-icoon te klikken wordt er direct één barcodelabel afgedrukt.
  • Filter producten: Filter je producten door op een van de filters bovenin te klikken en een keuze te maken. Je kunt filteren op wel/geen voorraad, producttype, leverancier, webshop en producttags.

Bulkacties

Door een of meerdere producten te selecteren door middel van de checkboxes aan te klikken kunnen er verschillende bulkacties worden uitgevoerd. De verschillende bulkacties worden hieronder toegelicht:

• Archiveer producten: De geselecteerde worden in de prullenbak geplaatst.
  • Download product barcodes (1 per product): Voor de geselecteerde producten zal een download bestand worden gemaakt met 1 barcodelabel per geselecteerd product.
  • Download product barcodes (totale voorraad): Voor de geselecteerde producten zal een download bestand worden gemaakt met het aantal bij totaal per geselecteerd product.
  • Print product barcodes (1 per product): Voor de geselecteerde producten zal één barcode label worden afgedrukt per geselecteerd product.
  • Print product barcodes (totale voorraad): Voor de geselecteerde producten zal het aantal bij totaal worden afgedrukt per geselecteerd product.

Vragen?

Nu weet je hoe het productoverzicht werkt en welke informatie je hier kan vinden of welke acties je uit kan voeren. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!