Hoe verwijder ik een koppeling met een verkoopplatform?

Updated by Marleen

In deze handleiding leggen we uit hoe je een koppeling met een verkoopplatform verwijderd.

Verkoopplatform verwijderen

Navigeer naar het webshop overzicht en klik bij de betreffende webshop op de naam of achteraan op het potloodje om de webshop bij te werken.

Met de rode knop "Verwijderen" onderaan de pagina kan het verkoopplatform verwijderd worden. Wanneer je hierop klikt krijg je eerst nog een melding of je echt zeker weet dat je deze actie uit wilt voeren. Je dient dit te bevestigen door handmatig de webshopnaam in te voeren. Vervolgens klik je op de knop "Ja, verwijderen".

Alle gegevens worden onherroepelijk verwijderd, dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Vragen?

Nu weet je hoe je een verkoopplatform kan verwijderen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!