Automatische acties opnieuw uitvoeren

Updated by Tessa

In deze handleiding leggen we uit hoe je automatische acties handmatig opnieuw kunt uitvoeren, zowel in bulk als bij een specifieke bestelling. Dit kan handig zijn wanneer je een nieuwe automatische actie hebt gemaakt en deze alsnog wilt uitvoeren over reeds binnengekomen bestellingen.

Meer informatie over wat zijn automatische acties zijn en hoe je een automatische actie maakt kun je vinden in aparte handleidingen.

Specifieke bestelling

Wanneer je de automatische acties bij een specifieke bestelling opnieuw wilt uitvoeren, omdat je bijvoorbeeld wilt testen of een nieuwe automatische actie goed is ingesteld, dan kun je dat als volgt doen:

1. Ga naar de bestelling waarbij je de automatische acties opnieuw wilt uitvoeren.
  2. Scroll omlaag (onder de bestelling geschiedenis) en druk op de knop "Automatische acties opnieuw uitvoeren".
  3. Er verschijnt een melding met de vraag of je zeker weet dat je de automatische acties opnieuw uit wilt voeren. Klik op "Automatische acties opnieuw uitvoeren".
  4. De automatische acties worden nu opnieuw uitgevoerd.

In bulk

Wanneer je de automatische acties bij een groot aantal bestelling opnieuw wilt uitvoeren, omdat je bijvoorbeeld net een nieuwe automatische actie hebt ingesteld en deze op de al bestaande bestellingen wilt toepassen, dan kun je dat als volgt doen:

1. Ga naar de Bestelling overzicht pagina.
  2. Vink de bestellingen aan waarvoor je de automatische acties opnieuw wilt uitvoeren.
  3. Scroll omlaag naar het drop down menu en klik op "Maak een keuze". Kies voor de optie "Automatische acties opnieuw uitvoeren".
  4. Druk op de knop "Toepassen" om de automatische acties in bulk opnieuw uit te voeren.
  5. Bovenin het scherm verschijnt een melding dat de automatische acties opnieuw worden uitgevoerd voor de geselecteerde bestellingen.

Vragen?

Nu weet je hoe je automatische acties per bestelling of in bulk opnieuw kunt uitvoeren. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!