Handmatig track&trace informatie invullen

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit hoe je handmatig track&trace informatie invult.

Is het gewenst om bij een bestelling handmatig de track&trace informatie toe te voegen, bijvoorbeeld als er incidenteel een zending elders aanmaakt dan bij de gekoppelde vervoerders? Dan kan hiervoor een verzendprovider toegevoegd worden waarmee dit mogelijk is.

GoedGepickt stuurt automatisch de ingevulde gegevens door richting het verkoopplatform. Dit houdt dus in dat ook, bijvoorbeeld bij bol.com, de bestelling correct wordt afgerond.

Toevoegen & het gebruik van deze methode

Dit doe je door te navigeren naar Instellingen -> Verzendproviders -> Toevoegen. Kies hier voor de verzendprovider: Eigen Track&Trace informatie. Het is nu mogelijk om bij een bestelling de verzendprovider te selecteren. Je ziet dan onderstaande invulmogelijkheden:

De gegevens die je invult worden naar het verkoopplatform doorgestuurd na het aanmaken van een zending bij de bestelling.

Mis je een bepaalde vervoerder?

Neem dan contact met ons op zodat wij deze kunnen toevoegen aan de lijst.

Vragen?

Nu weet je hoe je handmatig track&trace informatie invult. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!


Hoe vond je dit artikel?