Veelvoorkomende problemen met Zebra mobiele handcomputers

Updated by Stan

Hieronder vind je enkele veelvoorkomende problemen + oplossingen met de Zebra mobiele handcomputers (Zebra TC21 / TC21 / TC26 / TC27).

Dubbele scans na scannen van 1 barcode

Ervaar je dat de Zebra mobiele handcomputer dubbele scans doet bij elke scan (bijv. dubbele producten picken, etc)? Dan kan het mogelijk zijn dat in je DataWedge profile van de GoedGepickt app de instelling 'Keystroke output' ingeschakeld is. Je kan in de DataWedge-app op je toestel deze instelling uitschakelen. Hierna wordt er steeds 1 barcode doorgegeven aan de GoedGepickt-app.