Welke barcodescanners ondersteunt GoedGepickt?

Updated 2 months ago by Stan Janssen

Het is aanbevolen om een barcodescanner te gebruiken voor het foutloos picken van je producten. GoedGepickt controleert direct of je het juiste product hebt verzameld.

Zo lang je barcode-scanner een toetsenbord simuleert (HID), zal het samenwerken met GoedGepickt.

Let op dat je barcodescanner automatisch een return / enter geeft na het scannen van een barcode. Anders kan de applicatie de barcode niet verwerken.

Je kan barcodescanners die wij getest hebben aanschaffen via onze webshop: https://shop.goedgepickt.nl - Wij leveren bij producten welke besteld zijn in onze webshop configuratie handleidingen mee voor GoedGepickt.

Wil je advies/tips? Neem dan contact met ons op.