Welke barcodescanners ondersteunt GoedGepickt?

Updated by Stan

In deze handleiding leggen we uit welke barcodescanners en handheld computers GoedGepickt ondersteunt. Het is aanbevolen om een barcodescanner te gebruiken voor het foutloos picken van je producten. GoedGepickt controleert direct of je het juiste product hebt verzameld.

Zo lang je barcode-scanner een toetsenbord simuleert (HID), zal het samenwerken met GoedGepickt.

Let op dat je barcodescanner automatisch een return / enter geeft na het scannen van een barcode. Anders kan de applicatie de barcode niet verwerken.

Je kan barcodescanners die wij getest hebben aanschaffen via onze webshop: https://shop.goedgepickt.nl - Wij leveren bij producten welke besteld zijn in onze webshop configuratie handleidingen mee voor GoedGepickt.

Mobiele terminal / handheld / Touch computers

Wens je gebruik te maken van een handheld computer, samen met onze GoedGepickt app? Wij hebben onze app ontwikkeld voor de volgende apparaten:

• iOS: Honeywell Captuvo SLED
  • Android: Zebra TC21 / TC22 / TC26 / TC27 (en andere Zebra toestellen die gebruik maken van Datawedge-barcode scan)

We kunnen niet garanderen dat de app goed functioneert op andere toestellen dan bovenstaande. Dit in verband met licenties / goedkeuringen van merken om gebruik te maken van de barcodescanner zoals deze in de apparaten zit.

Bluetooth scanner

Het is ook mogelijk om een scanner met bluetooth aan je mobiele aparaat te koppelen. Hierdoor kan je een draadloze barcodescanner of ringscanner gebruiken om barcodes te scannen in combinatie met de GoedGepickt app.

Wij hebben dit getest voor de volgende apparaten:

Vragen?

Nu weet je welke barcodescanners en handheld computers GoedGepickt ondersteunen. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen, wil je tips, advies of heb je ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!