Bestellingen direct importeren mbv webhook

Updated by Tessa

Op deze pagina leggen we meer uit over functie bestellingen direct importeren mbv webhook waarvan je de mogelijkheden per platform terug kan vinden in de functionaliteitenlijst.

Beschrijving functionaliteit

Door gebruik te maken van een webhook, kun je bestellingen realtime in GoedGepickt binnen laten komen. Dit gebeurt dan in plaats van de import welke elke 15 minuten plaatsvindt af te wachten. Door de webhook stuurt jouw verkoopplatform automatisch een seintje naar GoedGepickt wanneer er een nieuwe bestelling is zodat deze direct opgehaald kan worden.

Je kunt de webhook instellen door naar Instellingen te gaan > vervolgens Webshops te selecteren > te kiezen voor de webshop waar je een webhook wilt instellen > dan omlaag te scrollen tot de kop "Webhooks" en vervolgens op de knop "Webhooks (her)genereren te klikken.

Ondersteuning functionaliteit

Bekijk voor een specifiek overzicht van de ondersteuning in de functionaliteitenlijst.

✅ = wordt ondersteund

❌ = wordt niet ondersteund

Vragen?

Nu weet je meer over de functionaliteit bestellingen direct importeren mbv webhook die beschreven staat in de functionaliteitenlijst met betrekking tot de verschillende koppelingen in GoedGepickt. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere ervaringen, vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!