Retouren inschakelen

Updated by Marleen

Wil je gebruik maken van de functionaliteit retouren? Dat kan!

Retouren inschakelen

Als je in het menu op Instellingen klikt kom je in het instellingen overzicht. Hier staat het blok Retourinstellingen tussen.

Wanneer je hierop klikt kan je het de retourfunctionaliteit activeren door het vinkje aan te zetten, deze wordt dan oranje, en vervolgens op opslaan te klikken. Hierna worden ook de andere retourinstellingen zichtbaar.

Hierna zal je in het menu (onder Bestellingen en Batch picklijsten) ook het item Retouren zien staan. Wanneer je hierop klikt kom je op de retouren overzicht pagina. Ook is het nu mogelijk om een retour aan te maken.

Vragen?

Nu weet je hoe de retouren functionaliteit ingeschakeld kan worden. Zijn er toch nog onduidelijkheden, heb je andere vragen of ideeën? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!