Nieuw product (handmatig) toevoegen

Updated by Marleen

In deze handleiding staat beschreven hoe je een nieuw product aan kan maken in GoedGepickt. Navigeer via het menu (blauwe balk) naar Tools en klik op het blok Nieuw product toevoegen. Vervolgens kom je op onderstaande pagina. Hier kan je handmatig nieuwe producten toevoegen aan GoedGepickt.

Deze productinfo wordt niet doorgezet naar de webshop(s).

Deze pagina ziet er hetzelfde uit als wanneer je een bestaand product bewerkt in GoedGepickt alleen is het nog helemaal leeg. Alle velden kan je vullen met de benodigde informatie. Let op; GoedGepickt stuurt geen nieuwe producten/productinformatie door naar verkoopplatformen/webshops.

Wil je alvast producten aanmaken in GoedGepickt die later ook in een verkoopplatform worden geplaatst of via een zelf ontwikkelde API koppeling communiceren? Zorg er dan voor dat het veld productcode is gevuld met een unieke code die ook op dat platform wordt gebruikt. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op!

Meer informatie over de verschillende velden is terug te vinden in de handleiding Producten > product detail pagina > bewerken.

Vragen?

Nu weet je meer over het handmatig aanmaken van een nieuw product in GoedGepickt. Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op!


Hoe vond je dit artikel?